Project Description

Beskrivelse af virksomheden

Salvagnini Scandinavia AB sælger, markedsfører og servicerer Salvagnini pladebearbejdnings maskiner i hele Skandinavien, og er et helejet datterselskab til Salvagnini Italia SpA. Salvagnini Scandinavia AB er i Danmark stærkt repræsenteret ved egne medarbejdere, ansat i det sydsvenske datterselskab beliggende i Värnamo. Vi er således stærkt repræsenteret lokalt på det danske marked, med såvel salg og service.

Salvagnini hører til blandt verdens største producenter af pladebearbejdningsmaskiner, og kendetegnes ved høj automatiseringsgrad, når det gælder produktion af endog meget små seriestørrelser. Netop dette krav fra det danske marked har gjort, at Salvagnini på flere produktgrupper er markedsledende på det danske marked, og har i de seneste år været ”trend setter” for fleksible, automatiserede pladebearbejdningssystemer.

Salvagnini Scandinavia AB har et omfattende og udbygget servicenetværk, repræsenteret lokalt overalt i landet. På salgssiden har vi stærk fokus på produkt, flow og lønsomhed, før vi vælger og rådfører om værktøjet til at opnå dette. Vi har således udelukkende teknisk uddannet salgspersonale, med baggrund i en mangeårig ledende erfaring fra produktionstekniske stillinger.

Gælder det fiberlasere, bukkecentre, stanse- og kombimaskiner eller kantpressere, så spørg os, før du fraviger dine ønsker.

Salg Danmark:
Bernhard Jessen
Tlf. 74 44 95 00
Mob. 21 69 76 55
Email: bernhard@salvagnini.dk
Web: www.salvagnini.dk
Web: www.salvagnini.se