Project Description

  • +45 66 17 69 50
  • jorgen.jessen@hermle-nordic.dk
  • Bøgedals Alle 23,
    DK-5250 Odense SV

Beskrivelse af virksomheden

Hos Hermle drejer alt sig om fræsning og exceptionelle resultater. Vi fokuserer på: Vores arkitektur, struktur, arbejde, tankegang, udvikling, konstruktion, montage og vores service. Med alt det, vi klarer, ændrer og optimerer, gør vi resultatet bedre, nøjagtigere, hurtigere og mere tilgængeligt – hverken mere eller mindre.

“bedre fræsning” – som slogan for Hermle AG – viser dette tydeligt.

Det repræsenterer effektive, yderst innovative 5-aksede bearbejdningscentre, enkelte med drejefunktion, der indtager en topplacering både nationalt og internationalt. Det står for et vidtrækkende og tætmasket salgs- og servicenet såvel som for en verdensomspændende tilstedeværelse med mere end 22.000 installerede maskiner. Og endelig står det for succes hos vores kunder, der kan opnå de bedste resultater med vores produkter, hvad angår præcision og økonomi.

Hvordan bliver “bedre fræsning” mulig? Ved hjælp af nye ideer og den velkendte Hermle-præcision i produktionen, gennem procesrådgivningen og den grundige projektstyring. Med vores rundt 1000 højtmotiverede medarbejdere, der tager ansvaret for alt dette, skaber vi grundlaget. Og det på et sted, hvor finmekanik og maskinfremstilling traditionelt hører hjemme.

Alt i alt er dette de bedste forudsætninger og gode grunde til, at vi i dag er en fremtrædende partner for flere nøglebrancher.

Fra store komplekse komponenter til de mindste komponenter inden for hightech-området. Fra medicinsk teknologi til racerløb.

Vi giver den gas!

Hermle Nordic……beliggende i Odense, blev grundlagt i 2009 og tilbyder alle ydelser i form af salg, træning og service af Hermleprodukter i Danmark, Norge, Finland og Island. Vi koordinerer kundebesøg, service opkald og uddannelse i tæt samarbejde med Hermle AG. Kompetente medarbejdere er parate til at give oplysninger om produktet og kommende aktiviteter.

Kontakt os eller informér dig om vores produktsortiment og tilbud på de næste sider.

www.youtube.com/hermleag