Project Description

  • +45 70 20 04 11
  • avn.pladeteknik@avn.dk
  • Dalager 1, DK-2605 Brøndby

AVN Pladeteknik er eksklusivrepræsentant i Danmark for TRUMPF GmbH + Co, verdens største producent af pladebearbejdningsmaskiner.

Vi markedsfører i Danmark TRUMPF´s program inden for stationære pladebearbejdnings-maskiner, rørbearbejdningsmaskiner samt industrielle lasere af typen Co2 og Nd:YAG.
Lasere kan indsættes for at løse mangeartede opgaver inden for skæring, finskæring, svejsning, gravering, markering, hærdning og overfladebehandling.

Hjørnestenen i vor firmafilosofi er “den rigtige løsning”, hvor vi tager udgangspunkt i kundens behov og derfra, i et tæt samarbejde, søger den maskine eller bearbejdningsmetode, der er den rigtige til den givne opgave. Det kan selvfølgelig, såfremt opgaven kræver det, også inkludere eksperter fra TRUMPF, der står til vor rådighed.

Vi involverer os i den samlede problemstilling og vi kan hjælpe med økonomiske konsekvensberegninger, behovsanalyser, orientering om periferikomponenter og arrangere referencebesøg hos kunder med sammenlignelige opsætninger.

Levering, opstilling og installation er en selvfølge, ligesom vi også står til rådighed omkring produktivitetsoptimering eller hvis de oprindelige forudsætninger ændrer sig.

AVN PLADETEKNIK er således en særdeles kompetent samarbejdspartner med en markedsledende position på det danske marked for pladebearbejdningsmaskiner, bakket op af verdens førende producent på området.